Vil dit barn med til BlicherLAN? Gør det, men forbered jer - sammen

Vil dit barn med til BlicherLAN, så kan du roligt sende det afsted. Der er dog et par ting, som vi anbefaler, at du taler med barnet om.

Arrangementet foregår som udgangspunkt uden opsyn og deltagelse er på eget ansvar. Der er altid voksne til stede, som man kan henvende sig til, hvis der er spørgsmål, men der er altså ikke nogen ’børnepassere’ til stede.

Der er mange deltagere, der sover alt for lidt i løbet af sådan en weekend. Vi sørger for, at der er et lokale til at sove i, hvor lyset er slukket og munden er lukket. Men der er ikke bestemte sovetidspunkter, og barnet bestemmer selv, hvornår man vil sove.

Vores anbefaling lyder, at børn i alderen 11-13 år bliver hentet om natten og kommer tilbage næsten morgen, når der er morgenmad.

Vi holder øje

På nogle tidspunkter om natten, er der kun 1 fra arrangørteamet til stede i hallen, som man kan henvende sig til. Vedkommende kan og skal ikke holde særligt opsyn med unge deltagere.

Hent unge børn om natten

Vi anbefaler at de yngste deltagere sover hjemme, eller at man laver aftaler med barnet om sovetidspunkter. Der er ikke bestemte sovetidspunkter, det medfører, at nogle forsøger at holde sig vågen hele natten. Selv få timers søvn gør stor gavn.

Lav gode aftaler med barnet

Lav gode aftaler med barnet og tal med det om, hvordan det er at gå til LAN. Ingen sørger for, at spisetider overholdes - nogen deltagere drikker mange energidrikke (sælges ikke af os til unge under 15 år) eller alt for lidt vand og nogen lever en hel weekend af chips og toasts, vi fraråder det hele.