IMG_2738

Udvikling er det vi kan

Vi har altid kæmpet for udvikling og drømt om at skabe noget stort og unikt. I 2015 sprang vi ud i at arrangere BlicherLAN for første gang. Uden noget som helst andet udstyr end hvad vi kunne skrabe sammen fra familiernes lofter. Vi ville skabe et tilbagevendende event for computerspillere i Danmark. Udgangspunktet og deltagerkernen er børn og unge mennesker i Spentrup. Allerede første gang, kom der deltagere langvejs fra. Mange af dem der var med i 2015, deltager også den dag i dag. Næste LAN er nummer fem i rækken. Vi tror på, at de kommer igen, fordi de til BlicherLAN oplever et fællesskab. De oplever også en rar atmosfære, som kun de færreste arrangementer kan hamle op med. 

bl-troubles

Et stærkt og sympatisk arrangørteam

Vi har været igennem alvorlige strømsvigt og besværligheder med netværksforbindelsen. Men med fagligt stærke og løsningsorientede personligheder ombord, er det altid lykkedes for os at komme godt igennem selv den slemmeste knibe. Selvom fokus er på at udvikle LAN'et, har vi også prioriteret, at vi som arrangører skal udvikles. Det har resulteret i, at deltagerne fra gang til gang oplever et mærkbart løft i kvaliteten af arrangementet. Det gælder alt lige fra planlægning og kommunikation til infrastruktur og udførelse. Vi er alle en del af Spentrup Idrætsforening og arbejder 100% frivilligt, alt overskud går til udvikling af LAN og forening. 

IMG_2611

Tryghed fra start til slut

BlicherLAN langt fra kan sammenlignes med en fritidsordning. Deltagerne uanset alder har ansvaret for dem selv og deres ejendele. Vi praler af at have haft succes med at gennemføre alle LAN-events uden episoder med dårlig stemning. Vi er altid minimum én til stede ved informationsbordet, det er uanset, om klokken er 04.00 om natten eller 12.00 midt på dagen. Så selvom man ikke kan aflevere sit barn i den tro, at nogen passer det, så gør vi vores ypperste for at passe på den trygge atmosfære og gode stemning, der altid har været til BlicherLAN.

IMG_2888

Kontakt os

Vi kan kontaktes på info@blicherlan.dk

Adresse: Skaldhøjvej 3, 8981 Spentrup