Fire grunde til at Blicherlan støtter esport kodeks

Til BlicherLAN samler vi over 200 gamere i en hal. Derfor har vi som arrangører et ansvar for, at de unge gamere får oplæring, indsigt og viden i og om, hvordan man opfører sig og aggerer til et LAN. Et ansvar vi har taget seriøst siden vi startede i 2015.

Nu er eSport Danmark, DGI, Ungdomsringen, Dansk Firmaidræt, Center for Ludomani og Anti Doping Danmark gået sammen om at formulere et esport kodeks, som BlicherLAN bakker op om.
Det gør vi af fire gode grunde.

1. Vi skaber et positivt fællesskab

Til BlicherLAN er alle velkomne og vi gør en indsats for, at alle føler sig inkluderet i fællesskabet.

2. Fairplay er en del af vores DNA

Ingen snyder til BlicherLAN. Hverken in game eller i form af dopingstoffer. Vi italesætter fairplay og påtager os ansvaret for at påvirke unge gamere i en positiv retning.

3. eSport uden energidrikke til unge under 18

Førhen var det ikke muligt for unge under 15 år at købe energidrikke til BlicherLAN. Nu har vi helt fjernet dem fra vores kiosk. Rygning foregår udenfor i nærheden af askebægre. Euforiserende stoffer og alkohol er bandlyst til BlicherLAN.

4. Vi siger ja til en esport uden gambling-problemer

Gambling hører ikke hjemme i foreningslivet, og slet ikke til et LAN-event. Her handler det om at hygge sig med venner og skabe nye bekendtskaber. Vi opfordrer aktivt til at lukke odds- og skinbettingsites.

BlicherLAN#6 5-7/4

Få mere info her på siden, tjek infogruppen på Facebook eller se foreningens Instagram.

Adresse og kontakt

Skaldhøjvej 3, 8981 Spentrup

info@blicherlan.dk