Hjælp fra Hungry og andre virksomheder

Dette er et sponsoreret indlæg - skrevet i samarbejde med hungry.dk

Når præmierne til Blicher-LAN vælter udover scenekanten, og de bedste gamere bliver hædret på scenen med headsets, mus, keyboards og gavekort, så bør vi alle sende en tak til de virksomheder, der støtter os.

Der er heldigvis mange virksomheder, der gerne vil sende produkter, så vi kan få glæde af dem - og det har kæmpe værdi. En af de virksomheder, der kommer med til Blicher-LAN i år, er takeaway-portalen hungry.dk. De kommer med en bunke gavekort og hjælper med at pynte hallen op.

"Hungry.dk støtter gamere - for vi er selv gamere".

Sådan siger de selv og det fornemmer vi tydeligt. Det var nemlig uden tøven, at hungry.dk sagde ja tak til at sponsorere vores event. Udover LAN-events støtter de også individuelle streamere på twitch.tv.

Er du selv streamer og går til LAN,

så vil hungry.dk hellere end gerne høre fra dig. De vil rigtig gerne støtte særligt de streamere, der rejser rundt til LAN-events som Blicher-LAN

"Fortæl os, hvem du er som person. Hvor mange followers og live-views du har på Twitch og Youtube? Hvad gamer du mest? Deltager du i LAN events? Spiller du også på et hold? Beskriv gerne hvad du kan gøre for Hungry.dk og hvor stor eksponering du kan give - Så kan vi sammen finde ud af, hvad mulighederne er for at indgå et samarbejde. Kontakt os på esport@hungry.dk"

Kims, Føniks, Sandberg, Noctua og Eniig er også blandt de virksomheder, der allerede har sendt os fede præmier

BlicherLAN#6 5-7/4

Få mere info her på siden, tjek infogruppen på Facebook eller se foreningens Instagram.

Adresse og kontakt

Skaldhøjvej 3, 8981 Spentrup

info@blicherlan.dk