BlicherLAN igen og igen

Fuldstændig udmattede efter en weekend i Spentrup Hallerne sad vi i cafeteriaområdet og drak de sidste kafferester, spiste en branket pølse og evaluerede det fedeste BlicherLAN, vi nogensinde har arrangeret. På trods af søvnunderskud og hak i moralen efter oprydning i timevis havde vi smil på læben; vi var stolte - meget stolte endda.

Weekenden var gået over alle forventninger. Deltagerne var glade, streamerne var glade, vi var glade, sågar forældrene var glade. Jeg husker især en positiv tilbagemelding fra en mor til en af deltagerne: 

Tak for at I sætter så meget af jeres personlige tid af til at samle de unge gamere på et sted. Det er tydeligt, at de unge ser op til jer.

Derfor arrangerer vi LAN i Randers.

Der er ikke noget jeg elsker mere end duften, lyden og stemningen i en tom sportshal, men en sportshal fyldt med 200 gamere, kan også noget helt særligt. Det er så tydeligt, det sekund jeg træder ind i hallen, at alle børn og unge mennesker hygger sig.

Og selvom jeg ikke overholder mit eget søvndogme, og faktisk ikke får spillet computer meget mere end en time (ca. 40 minutter sidste gang), så har jeg en af de bedste weekender på hele året til BlicherLAN. Jeg føler det lidt som at få lagt et drop fyldt med god energi - jeg er helt vild med det. 

Det er også den energi vi i arrangørteamet gør meget ud af at tage med os med fra BlicherLAN (et LAN nær Randers). Til evalueringssnakken søndag eftermiddag, når hallen igen er en tom hal, ryster vi den kedelige oprydning af os (jeg kan godt afsløre, at det ikke er oprydningen, jeg ser frem til). Vi deler et par gode oplevelser fra weekenden med hinanden, dem er der mange af, nogen af dem kan du se her: 

 

 

Det er allerede under evalueringssnakken, at de første i arrangørteamet ikke kan holde hesten længere. Vi lader os rive med af begejstringen, og her starter det næste BlicherLAN.

Det starter med, at vi fortæller hinanden om vores udviklingstanker og giver forslag til, hvornår næste BlicherLAN skal være. Det er den gnist, som er i alle i arrangørteamet, der gør, at vi arrangerer BlicherLAN igen og igen.

BlicherLAN#6 5-7/4

Få mere info her på siden, tjek infogruppen på Facebook eller se foreningens Instagram.

Adresse og kontakt

Skaldhøjvej 3, 8981 Spentrup

info@blicherlan.dk