De fedeste oplevelser til LAN

Her er mine uforglemmelige oplevelser. Flere og flere LAN-Events popper op omkring i Danmark, men hvad er der egentlig at opleve ved sådan et event, andet end ens egen skærm? Mit navn er Thobias Berger, jeg er 25 år gammel, bor i Spentrup og så er jeg med til at arrangere BlicherLAN. Et LAN i Spentrup nær Randers
Af Thobias Berger, thobias.berger3@gmail.com

Hver eneste gang jeg rejser afsted til et LAN, og det har jeg gjort gennem mange år, er spændingen stor. Det jeg specielt ser frem til er, at man skal mødes med sine kammerater. Nogen af dem kommer måske langvejs fra, mens andre er klassekammerater. Jeg ved hver gang, at det er en virkelig fed oplevelse, med meget sjov og lidt søvn. Plejer at sammenligne det med dengang man var på lejertur i folkeskolen – fede minder. uforglemmelige minder.

Hver et LAN er forskelligt

Jeg kan sige, at jeg endnu ikke har været til et LAN-event, der mindede om et andet. Der er altid unikke oplevelser og atmosfæren er aldrig den samme. Jeg har spiller laser game, jeg har været med til forhindringsløb og jeg har set komikere Simon Talbot og Rune Klan. Selvfølgelig er der forskel på størrelsen af LAN’et. Man skal nok ikke forvente de helt dyre indslag ved mindre lokale events, men der er stensikkert noget, der gør netop det LAN unikt.

Gaming er den fedeste hobby

Ved BlicherLAN som jeg er med til at arrangerer, er vi et team bestående af 10 ildsjæle. Vi arbejder 100% frivilligt for Spentrup Idrætsforening. Fokus er at gøre oplevelsen speciel for deltageren. Og så prioriterer vi at gøre det billigt, så alle kan være med, og få del af fællesskabet omkring denne mega fede hobby. Køb billet til næste BlicherLAN her, det foregår den 14-16/9

BlicherLAN#6 5-7/4

Få mere info her på siden, tjek infogruppen på Facebook eller se foreningens Instagram.

Adresse og kontakt

Skaldhøjvej 3, 8981 Spentrup

info@blicherlan.dk