At være pige til LAN

Mit navn er Vanessa, jeg gamer, streamer og elsker at gå til LAN. I dette blogindlæg vil jeg skrive om det at være pige i en drengeverden. Det er noget jeg nyder og ser store fordele i.
Af Vanessa "VanDC"

Jeg hedder VanDC på Twitch, som er den hjemmeside, hvor jeg underholder gaminginteresserede piger og drenge – klik gerne ind og se med. Næste gang jeg deltager til et LAN-event er til BlicherLAN i Spentrup nær Randers den 14-16/9 – det glæder jeg mig til, håber vi ses.

Jeg nyder LAN-events

At være deltager til LAN som pige, tror jeg ikke er anderledes, end at være dreng. Jeg har altid hængt ud med drenge og følt, at jeg kan slappe bedre af i deres selskab. Og det er bare indbegrebet af hygge at være med til LAN, jeg har det altid godt. Føler mig lidt som blommen i et æg.

Min interesse for gaming

Min interesse for gaming og LAN startede en dag, jeg var sammen med en veninde. Vi var klassekammerater på HF og hun introducerede mig for LoL (et computerspil). Det næste jeg faldt for var hjemmesiden Twitch, hvor man kan se livevideo af andre gamere der spille og underholder (det er endda gratis.) Det var den vej igennem, jeg lærte en masse nye at kende. Fik en masse venner at game med.

Jeg lærte selv at streame

Lige fra den dag, hvor jeg selv lærte at streame, har jeg brugt mange timer på det. Jeg føler mig vellidt og ret så smigret over, hvor mange der gider sidde og glo på mig.
Jeg laver ikke meget andet end at spille, larme og tale med mine følgere, men folk elsker det åbenbart. Nu er det ikke kun mit fristed, det er blevet så meget mere end det, og jeg elsker det!

Tag et tæppe med til LAN

Er du pige og er det første gang, du skal til LAN, så skal du være mest opmærksom på at drengene kommer til at kæmpe om, hvem der skal sidde ved siden af dig. Tag det som et kompliment ?

Uanset om man er pige eller dreng, kommer her et godt råd. Jeg er rigtig glad for at have min pude og et tæppe, der hvor jeg gamer. Jeg ELSKER tæppe. Jeg er virkelig en hyggegøj, så selvom jeg måske ikke fryser, så har jeg tæppe på. (De fleste tror jeg er vanvittig, men det må det jo selvom!) Det kan både være megakoldt i hallen, men også varmt, så sørg for at være forberedt.

Så kære venner, jeg håber vi ses på streamen eller til LAN

BlicherLAN#6 5-7/4

Få mere info her på siden, tjek infogruppen på Facebook eller se foreningens Instagram.

Adresse og kontakt

Skaldhøjvej 3, 8981 Spentrup

info@blicherlan.dk