Lan Randers - i Spentrup hallerne

Vi glæder os enormt meget til at se dig til BlicherLAN - et LAN Randers - Spentrup Hallerne. Sammen med 6 streamers og 200 andre gamere, skal du game en hel weekend. Vi trækker stikket til den rigtige verden, men kobler os op på en verden af computerspil.

Fylder hallerne Spentrup

Vi fylder hallerne i Spentrup og giver den gas med LAN, computerspil, gaming, playstation og computere generelt en hel weekend. (Læs Thobias Blogindlæg om, hvilke fede oplevelser man kan få til gaming-events LAN Randers og resten af Danmark)

Computerspil i Spentrup

Uasnet om du er til Fortnite, LoL, CS eller Minecraft, så er der nogen at spille computer med til LAN i Spentrup. Til BlicherLAN kommer der computerspillere i alle aldre og det er kun en fordel. Det giver et dynamisk event, som tilgodeser alle spillere. BlicherLAN kan ikke sammenlignes med en fritidsordning, og deltagerne uanset alder har ansvaret for dem selv og deres ejendele.

LAN Randers - er en succes

Vi haft succes med at gennemføre alle LAN-events uden episoder med dårlig stemning og andre utrygge oplevelser. Vi er altid minimum én til stede ved informationsbordet. Det er vi uanset, om klokken er 04.00 om natten eller 12.00 midt på dagen. Man kan ikke aflevere sit barn i den tro, at nogen passer det. Men vi gør vores ypperste for at passe på den trygge atmosfære og gode stemning, der altid har været til BlicherLAN

Bliv ikke senere oppe end 01.00 i weekenden. Sengetider bevarer den vigtige døgnrytme, og det giver energi.

Læs Jacobs blogindlæg om, hvordan man kan få et balanceret liv med sociale oplevelser, familietid og masser af gaming. Et af hans råd er, at man opretholder en god døgnrytme.
blabla

bla

 

 

LAN Randers MadsFuldGas

Når Spentrup inviterer til LAN

Det er Spentrup Idrætsforening, der arrangerer dette store event. Og formålet har altid været at arrangere noget interessant for byen. Eventet har dog potentiale til at vokse sig stort og det er vi interesseret i. Allerede første gang vi afholdt LAN, deltog gamere fra hele landet.

Problemer med LAN i Randers

Vi har været igennem alvorlige strømsvigt og besværligheder med netværksforbindelsen, men med fagligt stærke og løsningsorientede personligheder ombord, er det altid lykkedes for os at komme godt igennem selv den slemmeste knibe. Selvom fokus er på at udvikle LAN'et, har vi siden begyndelsen også prioriteret, at vi som personer og team skal udvikles.

Kvalitetscomputerspil i Randers

Det har resulteret i, at deltagerne fra gang til gang oplever et mærkbart løft i kvaliteten af arrangementet på alt lige fra planlægning og kommunikation til infrastruktur og udførelse. Vi er alle en del af Spentrup Idrætsforening og arbejder 100% frivilligt, alt overskud går til udvikling af LAN og forening.

Læs blog om LAN

Der er altså flere spændende fortællinger, guides og lister med råd, som kan hjælper dig som gamer i Randers - eller måske dine forældre til et barn som spiller meget computer. Siger dine forældre: "Mit barns spiller meget computer", "bruger hele dagen foran computeren" eller "mit barn gamer hele dagen". Så anbefaler vi, at du læser med her.

 

Vi spiller en masse spil

Til BlihcerLAN er der mulighed for at spille lige det computerspil, playstation spil, consol spil og andre former for spil, man har allermest lyst til. Det handler ikke kun om at spille computer. Men derimod om at have en hyggelig weekend med andre entusiaster.

 

Fortnite

Fortnite er et spil i rækken af de populære Battle Royale games. Det er et nyt spil fra 2017. Med 2 millioner spillere to uger efter udgivelse, er Fortnite et af de mest hypede spil længe. Spillet foregår i nutiden og handler kort sagt om at være den sidste, der overlever. Typisk starter man et spil med 99 andre spillere på et tilfældigt genereret kort. Derefter begynder man med at samle ressourcer, konsturere våben og opbygge en befæstning. Spiller er kort og intensivt - perfekt til LAN.

 

CS:GO

Counter Strike Global Offensive er det nyeste spil i Counter Strike-rækken. Evighedsspillet og publikumsfavoritten indbyder til hæsblæsende våbenkamp på små baner. Det er let at overskue, let at forstå: Skyd dine modstandere før de skyder dig. Runderne tager typisk 2 minutter og man spiller efter at være det første hold, der vinder 16 runder. Roger that!

Minecraft

Minecraft: For de kreative og eventyrlystne. Livet i Minecraft starter fra scratch - din figur starter med tøj på kroppen og sine bare næver. Nu starter kampen mod tiden for efter mørkets frembrud dukker farlige skeletter og andre uhyggeligt væsner op. Og de vil dig ondt. Du kan dog gardere dig imod dem. Indsaml råstoffer såsom sten, sand, træ eller jern og sørg for, at du har mad nok til at klare strabadserne. Som spiller skrider frem, udbygger man sin base med det formål at blive selvforsynende.

Til BlihcerLAN er der mange, der slår sig løs i den kreative verden, hvor natten og de slemme væsner ikke findes. Her handler det om at bygge flotte bygninger eller imponerende mesterværker i den firkantede verden. Et spil der indbyder til hygge og fordybelse - og det er der tid til til BlicherLAN.

 

League of Legends

Elsket af mange men hadet af endnu flere. På Summoners Rift i League of Legends universet er der udkæmpet utallige magiske kampe. Et spil tager typisk 45 minutter og går ud på at bekæmpe modstanderen. Man er sammen på hold af fem. Hver spiller vælger sin figur blandt flere end 100 forskellige. Hver især har de forskellige superkræfter, som man kan udnytte til ens fordel. Men pas på! Mostanderen ved måske hvilken figur du vælger og tager selv den figur, der er ekstra stærk mod netop dig. Hver figur har både fordele og ulemper.

Et spil hvor reaktionsevne, strategi og kommunikation er altafgørende.

Heroes of Might and Magic 3

asd

Warcraft 3

Klassiske strategispil skal man spille til LAN. Specielt hvis man er en lidt ældre deltager. Er du over 20 år, så kender du stensikkert til Warcraft 3. World of Warcrafts univers. Her kan man bruge uendelige timer. Når man er færdig med det originale startegispil, så fortsætter man bare i de forskellige Custom Maps.

Der findes et utal af dem på nettet - og det er bare at gå på jagt efter de fedeste maps - host dem og spil med hinande via WC3's LAN feature.

Battlefield V

Det nyeste skud på stammen indenfor first-person shooter computerspil er EA's femte spil i Battelfield-serien. Sammen med dit squad bevæger du dig i krig - overtag modstanderens checkpoints og kæmp dig til sejren. Det mest populære gamemode hedder Conquest, hvor målet er at få fjendens tickets ned på 0 før det sker for dit hold. Modstanderholdet mister tickets når de dør og når man overtager flere af deres checkpoints.

LAN i en idrætsforening

BlicherLANs moderforening er Spentrup Idrætsforening det er her vi får den støtte, vi skal bruge. At have en stærkt forening bag sig, giver ro til, at vi kan koncentrere os om det, vi er gode til: At arrangere LAN. Vi lader os inspirere at større events som NPF og selvfølig mindre events som vores venskabslan, Holstebro LAN.